ΤΜΗΜΑΤΑimg

Τμήμα Εκμάθησης

Στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα εκμάθησης του Ε.Α.Κ.Η πραγματοποιούμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά από 3 ετών και άνω. Στηριζόμενοι ιδιαίτερα στην παιδαγωγική προσέγγιση του κάθε παιδιού προσπαθούμε, μέσα από το παιχνίδι και τις κολυμβητικές μεθόδους που ακολουθούμε, να μάθουμε τα παιδιά σας να κολυμπούν μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και ένα ευχάριστο περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό το παιδί απελευθερώνεται, εξοικειώνεται με το νερό και παράλληλα ασκεί άριστα όλο του το σώμα.

img

Αρχάρια Μεγάλης Πισίνας

Το τμήμα αυτό έχει σαν σκοπό την ολοκλήρωση εκμάθησης των τεσσάρων κολυμβητικών στυλ αλλά συγχρόνως και την τελειοποίηση της τεχνικής των στυλ μέσα από μία σειρά ευχάριστων για το παιδί ασκήσεων. Με τον τρόπο αυτό το παιδί σας εξελίσσεται κολυμβητικά για να μπορέσει στην συνέχεια να ενταχθεί στο Προαγωνιστικό τμήμα.img

Προαγωνιστικό Τμήμα

Το τμήμα αυτό δίνει την δυνατότητα σε κάποια επίλεκτα παιδιά ηλικίας 8ετών αλλά και σε παιδιά ηλικίας 9-10-11-12 ετών να εξελιχθούν κολυμβητικά βελτιώνοντας την τεχνική τους ενώ παράλληλα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε κολυμβητικές διοργανώσεις της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Οι αγώνες αυτοί μπορεί να είναι τοπικού αλλά και Πανελληνίου Επιπέδου και προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία της ευγενούς άμιλλας και του συναγωνισμού.

img

Αγωνιστικό Τμήμα

Το τμήμα αυτό αφορά κολυμβητές που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και μπαίνουν πλέον στην Αγωνιστική κατηγορία. Έχοντας βιώσει αρμονικά όλα τα προηγούμενα στάδια κολύμβησης με την άψογη καθοδήγηση των προπονητών μας το παιδί είναι ήδη τεχνικά και κολυμβητικά καταρτισμένο για να εξελιχθεί και να διακριθεί σε Πανελλήνιο επίπεδο συμμετέχοντας σε διάφορα πρωταθλήματα Εθνικού Χαρακτήρα.img

Τμήμα υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Το τμήμα αυτό έχει στόχο να βοηθήσει τους νέους και τις νέες που έχουν σκοπό να εισαχθούν στις σχολές Τ.Ε.Φ.Α.Α. Με την άψογη καθοδήγηση των προπονητών μας οι υποψήφιοι επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις στα αγωνίσματα που εξετάζονται και αυτό καθιστά ευκολότερη την εισαγωγή τους στην σχολή του Αθλητισμού.

img

Τμήμα Ενηλίκων

Είναι σε όλους γνωστό ότι η κολύμβηση είναι ο πιο πλήρης τρόπος εκγύμνασης. Αποτελεί την καλύτερη αερόβια άσκηση για τις μεγάλες ηλικίες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, δυναμώνει το καρδιοαναπνευστικό μας και μας βοηθά να αποκτήσουμε ένα άριστο μυοσκελετικό σύστημα. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της κολύμβησης για τους ενήλικες είναι η απουσία πιθανότητας τραυματισμού κατά την άσκηση. Η κολύμβηση βοηθάει στην μείωση του καθημερινού στρες και προσφέρει ψυχική ηρεμία και χαλάρωση.
Γυμναστείτε λοιπόν κολυμπώντας
1. Ελεύθερο πρόγραμμα (Με την παρουσία Προπονητή, Γυμναστή)
2. Πρόγραμμα με την καθοδήγηση προπονητή (Έχετε την δυνατότητα να κολυμπήσετε με την δική σας παρέα – Ελάτε με τους φίλους σας)